04 November 2010

Koyok Kaki (Foot Detox)

RM 2.00 sekeping
Kos penghantaran + RM 6.00

Toksin amat berbahaya jika ia terkumpul di dalam badan anda. Jangan simpan toksin dalam badan anda. Gunakan Foot Detox Patch untuk pembuangan toksin dalam masa yang sama memberi kesihatan yang baik kepada anda! Dapatkan pelekat buang toksin yang murah dan berkesan di sini.

kandungan foot detox patch :
Tiada bahan terlarang dalam kandungannya. Ianya mengandungi herba-herba terpilih seperti :-
* Wood Vinegar Extract
* Bamboo vinegar Extract
* Chitosan
* Plant power;
* Vitamin C
* Tourmaline• Cornstarch

Formula Foot Detox Patch dari bahan semulajadi (cuka wood dan bamboo vinegar, tourmaline, chitin-chitosan, vitamin C, Shokubutsu seni dan daun loquat) akan menyerap toksin badan yang menyebabkan kesakitan melalui tapak kaki . Anda akan tidur lena dan bila bangun pagi akan merasa segar dan kaki akan berasa 'ringan'. Ini berlaku kerana sebahagian toksin telah diserap keluar oleh Detox Foot Patch. Setelah itu anda hanya perlu 'maintain' seminggu sekali sahaja untuk membuang toksin dari badan sekiranya toksin dalam badan anda semakin berkurangan.

fungsi foot detox patch :
* detoxification
* slimming
* metabolism
* enhance immunologic
* prevent constipation
* improve skin condition
* prevent smelly foot
* cell activation
* anti-aging
* balancing human body internal organs function

Cara pakai foot detox patch
1) Buka pelekat.
2) Lekatkan bahagian yang bertulis di pelekat.
3) Pastikan bahagian yang berherba mengadap telapak kaki anda.
4) Minimum: 4 jam, Maksimum: 8 jam
Hampir sama macam kinohimitsu, cuma kita kena tampal sachet pada patch yg disediakan dan tampal pada tapak kaki, bahu, belakang atau di mana-mana bahagian badan yang bersesuaian. Tetapi detoxifying lebih sesuai di lakukan di bahagian tapak kaki kerana selepas kita minum air kebanyakkan particle toxic akan terkumpul di tapak kaki kita.

Pakai sebelum tidur sekurang-kurangnya selama 4 – 8 jam untuk kesan maximum. Semakin hitam detoxifying pad, menunjukkan semakin tinggi kandungan toksik dalam badan kita. Dengan pengunaan yang kerap dan konsisten, warna pad ini akan berubah menjadi cerah (warna asal) dah ini menunjukkan kadar toksik dalam badan anda sudah berapa pada paras minimum dan selamat.

Menurut perubatan Cina, kaki adalah umpama jantung kedua dengan mempunyai lebih 60 titik akupuntur. Melalui titik-titik ini, toksin akan disedut keluar melalui penampalan Detox Foot Patch. Berdasarkan kepada ilmu perubatan Cina, badan kita menpunyai lebih 360 titik akunpuntur, dimana 60 titik akupuntur ditemui di bahagian kaki. Bahagian kaki atau lebih sinonim sebagai "jantung kedua" ianya merupakan zon refleksi untuk organ dalaman utama badan kita dan merupakan "rumah" kepada pelbagai jenis toksik. Apabila kita memakai, apabila pengedaran darah berlaku di bahagian tapak kaki, Detox Foot Patch akan menyerap toksik yang dibebaskan dari titik akupuntur. Dengan hanya menggunakan dalam tempoh satu malam sahaja kita akan dapat melihat kesan penggunaan iaitu perubahan dari segi warna dan bau Detox Foot Patch (dari warna cerah ke warna coklat perang/hitam)


Original Gold Slimming Foot Patch

PREORDER YA.............
Sekeping berharga RM3.50 sahaja
+ kos penghantaran RM6.00

Original Gold Slimming Foot Patch
Kegunaannya untuk menyedut lemak - kuruskan badan
Perencah Mee Bandung 'Mak Pon' Muar RM10.00Cara penyediaan-nya
 
cara simpanan-nya